Коктейль зі смаком бабусиного яблучного пирога

Рубрика Barfly у чернівецькому барі 28/33

Barfly

Оксана Чміль

Алкоголь, що навіює ностальгію та нагадує про дитинство подають в барі 28/33 

Авторському коктейлю дали назву «Monshine Tears». Moonshine – сленговий термін, що означає самогон, або ж будь-який чистий дистильований алкоголь. А під назвою коктейлю «Monshine Tears» приховується найчистіша автентична алкогольна основа з американського лікеру з віскі, що виготовляється з кукурудзи та витримується в нових обвуглених дубових діжках впродовж 30 днів з додаванням яблучного сиропу.

Odoo CMS - велика картинка

"Всі інгредієнти насправді лежали на поверхні, ми думали поєднати їх і зробити коктейль дуже ніжним, такий денний літній коктейль, щоби він легко сприймався і мав ностальгічний аромат, аби ти у той час відчув такі далекі нотки віскі. Алкоголь, з якого ми робимо цей коктейль, у Чернівцях представлений тільки у нас". 

Андрій Равлюк, бартендер бару 28/33

Власники позиціонують свій заклад як домашній, де акцент робиться на легкому, невимушеному спілкуванні гостей та барменів, тому в барі немає меню, оскільки тут найбільше цінують живе спілкування з бартендерами.

Odoo CMS - велика картинка

"Нам дуже імпонує цей алкоголь саме по концепту нашого домашнього бару, через те, що коктейль реально нагадує дитинство, щось таке дуже рідне, домашнє. На смак, як бабусин пиріг з корицею та яблуками".

 Андрій Равлюк, бартендер бару 28/33 

Рецепт:

white of egg

40ml - lemon juice

20ml - orange juice

10ml - sugar syrup

15ml - yuzu fruit

50ml - Georgia moon

Odoo CMS - велика картинка

Смакуйте!

Фото: Нікіта Найда

Схожі публікації