Презентація книги Ервіна Мозера «Чудові історії на добраніч»

22.02.2018 18:30 по 22.02.2018 20:00 (Europe/Kiev)

Чернівці,

Тип квитка Закінчення передплати Ціна Кількість
Підписка на подію 22 лют. 2018 р., 18:30 Вільно

Odoo CMS - велика картинка

У четвер, 22 лютого о 18:30 у Літературному целанівському центрі (м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 51) відбудеться презентація нової книжки австрійського письменника Ервіна Мозера «Чудові історії на добраніч»

Це друга збірка історій автора, яка побачила світ у дитячому арт-видавництві «Чорні вівці». Перша – «Фантастичні історії на добраніч» – стала бестселером за два роки існування «овечок».

Захід відбудеться у формі міні-вистави дитячої театральної студії «Бу-бу-бу» Центрального Палацу культури м. Чернівців під назвою «Мишача родина». Учасники: керівник студії «Бу-бу-бу» Іван Даналін та його вихованці. Модератор: Христя Венгринюк. Вхід вільний.

Під час презентації ви зможете придбати книжку за спеціальною ціною.

До нового видання Ервіна Мозера увійшли тексти і малюнки з 11 різних книжок письменника. Загалом – 77 історій. Переклад із німецької здійснила Неля Ваховська. За її словами, друга книжка кращих історій Ервіна Мозера припаде до смаку діткам молодшого та дошкільного віку.

«В ній багато коротких і теплих історій про пригоди різних звірят, від полярного ведмедика й тюленя до традиційних мишенят, котиків та жабенят, які мандрують світ за очі, зустрічають дива та приємні сюрпризи, навіть рятуються від небезпек. Але завжди можна бути певним, що навіть найсуворіші пригоди закінчаться добре, намоклі лапки зігріються під теплою ковдрою, адже у світі Ервіна Мозера сичі не полюють на мишок, а читають їм добрі казки».  

Неля Ваховська, перекладачка

Кожна з цих оповідок викличе у читачів позитивні емоції та потішить яскравими авторськими ілюстраціями.

Де

Літературний целанівський центр
вул. Кобилянської, 51
    Чернівці

Коли

Від 22.02.2018 18:30
До 22.02.2018 20:00

Організатор

Літературний целанівський центр

Соціальний потік

Взяти участь у Twitter

Довідайтесь, що люди думають про цю подію, та долучіться до обговорення.

Використовуйте цей тег: #Чернівці