Презентація арт-бук «Легенди Чернівців від Чорної Вівці»

07.10.2017 17:00 по 07.10.2017 19:00 (Europe/Kiev)

Чернівці,

Тип квитка Закінчення передплати Ціна Кількість
Підписка на подію 7 жовт. 2017 р., 17:00 Вільно

Odoo CMS - велика картинка

На День міста Чернівців презентують арт-бук «Легенди Чернівців від Чорної Вівці»

У суботу, 7 жовтня, о 17:00 у Літературному целанівському центрі (вул. О. Кобилянської, 51) відбудеться презентація книжки письменниці Христі Венгринюк «Легенди Чернівців від Чорної Вівці». Захід пройде в рамках святкування Дня міста. Вхід вільний.

Книжка з’явилась друком за сприяння Чернівецької міської ради в рамках програми підтримки книговидання імені бургомістра Антона Кохановського. «Збірка складається з історичних та сучасних легенд, оздоблених ілюстраціями відомої львівської художниці Христини Лукащук, – розповідає її авторка. – Симпатична Чорна Овечка поводить всіх бажаючих вулицями, скверами та секретними місцями прекрасних Чернівців».

Видання, що побачило світ у дитячому арт-видавництві «Чорні вівці», розраховане на дітей молодшого, середнього і старшого шкільного віку та їхніх батьків. «Книга-арт-бук може бути прекрасним подарунком для затишного сімейного читання холодного осіннього вечора», – переконує письменниця Христя Венгринюк. Уперше побачити видання можна буде саме під час презентації у Чернівцях.

Де

Літературний целанівський центр
вул. Кобилянської, 51
    Чернівці

Коли

Від 07.10.2017 17:00
До 07.10.2017 19:00

Організатор

Літературний целанівський центр

Соціальний потік

Взяти участь у Twitter

Довідайтесь, що люди думають про цю подію, та долучіться до обговорення.

Використовуйте цей тег: #ЧорніВівці