Змінився керівник фракції БПП "Солідарність" у Чернівцях

Наталія Якимчук склала повноваження голови фракції

Про головне

Аліна Лісненко

Наталія Якимчук відмовилась від повноважень керівника фракції БПП "Солідарність”

Про це повідомив Василь Максимюк, новообраний керівник фракції, на своїй сторінці у Facebook.

"Днями відбулося засідання фракції БПП "Солідарність” у Чернівецькій міській раді. Наталя Якимчук склала повноваження керівника фракції у зв’язку із зайнятістю на основній роботі в столиці та складнощами, які це спричинило. Втім вона залишається депутатом міської ради та й надалі очолюватиме бюджетну комісію.

Головою фракції організації нашої політичної партії обрано мене, про що сьогодні на сесії офіційно повідомив міський голова. Я щиро вдячний колегам-депутатам та однопартійцям за цю високу довіру. Я вдячний також Наталі Яківній за роботу, яку вона провела за цей час як голова нашої фракції. Нам вдалося головне – ми зберегли єдність, сформувалися як депутати.

Тепер нам слід рухатися далі. Наша фракція, і в цьому мене підтримують колеги, буде співпрацювати з усіми конструктивними силами в міській раді задля подолання кризи, яка затягнулася. Ми будемо сприяти консолідації таких сил, наполегливо шукати вирішення питань життєдіяльності нашого міста. Треба, вважаю, перекласти риторику ніщивної критики на практичні рейки повсякденної роботи. Час пустопорожніх розмов минув, треба не лише пропонувати, а й брати участь у негайній реалізації того, що треба робити в Чернівцях. А роботи у нас чимало. Фракція відкрита для співпраці і це наша принципова й узгоджена позиція".

Джерело фото.

Схожі публікації