За спробу підкупу поліцейського закарпатця оштрафували на 8500 гривень

Обвинувачений поніс кримінальну відповідальність за спробу підкупити правоохоронця

Про головне

Буняк Тетяна

Як повідомив виконувач обов’язків керівника Ужгородської місцевої прокуратури Віктор Кузан, в ході досудового розслідування встановлено, що в лютому 2018 року, мешканець Мукачівського району намагаючись уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху запропонував та надав інспектору патрульної поліції неправомірну вигоду.

Про це повідомляє "Zik.ua".

В подальшому, на стадії досудового розслідування між підозрюваним та прокурором укладено угоду про визнання винуватості та визначено узгоджену міру покарання у виді штрафу в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8,5 тис. грн.

Відтак, обвинувачений, крім передбаченої відповідальності за вчинене ним порушення Правил дорожнього руху, поніс кримінальну відповідальність за спробу підкупити правоохоронця. 

Наразі вироком Ужгородського міськрайонного суду, угоду про визнання винуватості затверджено, обвинуваченого визнано винним, засуджено та призначено покарання у виді 8500 штрафу, – повідомили в прес- службі прокуратури Закарпаття.

Джерело ілюстрації

Схожі публікації