За минулу добу на Донбасі в результаті обстрілу поранено двох військових

Всього зафіксовано 10 обстрілів позицій ЗСУ

Про головне

Ярина Боринець

У штабі АТО повідомляють, що за минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі в результаті обстрілів двоє українських військових отримали поранення

Як повідомляє прес-центр штабу, за минулу добу зафіксовано 10 обстрілів укріплень Збройних сил України, передає "Крим. Реалії".

За даними штабу, на луганському напрямку ввечері 12 січня бойовики близько двох годин вели вогонь з 120-міліметрових мінометів, гранатометів, озброєння БМП і зенітної установки по укріпленнях українських військових біля Троїцького.

Крім того, були обстріли з 82-міліметрових мінометів і піхотного озброєння позицій українських військових біля Луганського, а біля Катеринівки і Станиці Луганської бойовики порушували перемир'я зі стрілецької зброї.

На донецькому напрямку, як повідомляють в штабі, сепаратисти використовували 120-міліметрові міномети при обстрілі опорних пунктів сил АТО в районі сіл Водяне і Широкино.

В угрупованні "ДНР" звинувачують українських військових в 16 порушеннях режиму тиші за минулу добу. Бойовики "ЛНР" заявляють про чотири порушення режиму припинення вогню 12 січня з боку ЗСУ.

Напередодні в ОБСЄ відзначили, що ситуація в зоні бойових дій на Донбасі загострюється, спостерігачі фіксують поступове збільшення кількості обстрілів.

Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на Донбасі оголосила черговий режим тиші з 23 грудня 2017 року. Однак, в той же день сторони конфлікту повідомили про порушення тишини.

Джерело фото

Схожі публікації