Внаслідок обстрілів поблизу Горлівки загинула 15-річна дитина

Огляд подій з фронту за останню добу

Про головне

Аліна Лісненко

Внаслідок мінометного обстрілу бойовиками селища Курдюмовки, що поблизу окупованої Горлівки, 6 лютого загинула 15-річна дитина, повідомляє hromadske.ua

«Під обстріл потрапила вул. Севастопольська. Важке поранення отримав 15-річний хлопчик. Поліцейські зробили усе, аби встигнути його врятувати».

Управління Нацполіції в Донецькій області

Про те, що дитина померла, стало відомо по дорозі до лікарні. 

Тим часом у Авдіївці розпочались відновлювальні роботи та ремонт постраждалих від обстрілів будинків.

7 лютого відновлені електро- та водопостачання для мешканців Авдіївки. До централізованого електропостачання підключені всі жителі міста. Залишається відсутнім електропостачання у трьох населених пунктах Ясинуватського району, що розташовані поблизу Авдіївки: с. Камянка, с. Веселе та с. Петровське. До відновлювальних робіт залучені бригади енергетиків. З 6 лютого працюють загальноосвітні школи та дитячі садки.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Також тривають роботи щодо очищення території Авдіївки від боєприпасів. 6 лютого було вилучено та знешкоджено 7 боєприпасів: 4 мінометні міни калібром 82 мм та 3 одиниці мінометних мін калібром 122 мм, йдеться у повідомленні.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

У Краматорську рятувальники розвантажили 5 вантажних автомобілів гуманітарної допомоги з Київської, Дніпропетровської, Рівненської областей та міста Слов’янськ у кількості 35,5 тонн для жителів Авдіївки.

Продовжує функціонувати пункт життєзабезпечення, три стаціонарних пункти обігріву, до яких звернулось 11 тис. 789 осіб.

Загалом, з Авдіївки евакуйовано 298 осіб, з них 139 дітей.

Фото прес-служби ДСНС України. 

Схожі публікації