В Одесі один 18-річний студент зарізав іншого

Різаниною завершився конфлікт між двома студентами в одному із районів Одеси

Про головне

Ярина Боринець

На території Приморського району міста Одеси між двома юнаками на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин стався конфлікт, який відразу переріс в бійку з різаниною

Під час зіткнення один з учасників скористався гострим предметом і завдав смертельні тілесні ушкодження своєму противнику, після чого відразу зник з місця злочину.

Про це на спецлінію 102 повідомили небайдужі громадяни, які стали очевидцями події і виявили тіло вбитого, передає прес-служба поліції.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

При тісній співпраці поліцейських і СБУ в Одеській області оперативно-розшукові заходи в першу ж добу дали позитивні результати. Було з'ясовано, що зловмисник - студент того ж вузу, що і вбитий. На наступний день його знайшли на батьківщині в Запоріжжі. Зараз підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового утримання в Одесі. З ним проводяться слідчо-оперативні дії. За скоєне молодій людині загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
 
 

Схожі публікації