В мережі з'явилось відео зіткнення автівок у Харкові (ВІДЕО)

За офіційними даними Lexus на смерть збив 5 людей, ще 6 травмовано

Про головне

Аліна Лісненко

18 жовтня у Харкові трапилася страшна ДТП 

20-річна студентка, донька місцевого бізнесмена, на позашляховику Lexus проїхала світофор на червоний сигнал, зіштовхнулася із Volkswagen Touareg і збила натовп людей, які саме почали переходити дорогу на пішохідному переході.

"18 жовтня о 20:40 на перехресті вул. Сумської та пров. Мечникова автомобіль Lexus RX, яким управляла дівчина 20 років, рухаючись на заоронений сигнал світлофору, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg, яким управлялв чоловік 49 років. В результаті зіткнення, "Лексус" виїхав на тротуар та здійснив наїзд на 11 пішоходів, п'ятеро з них загинули на місці. Інших направили до лікарень. Водійку "Лексуса" затримали за 208 ст. КПК України. Проводяться свідчення водія, слідчі та оперативна група проводять огляд місця події, слідчі дії для того, щоб розслідування було проведено у максимально короткий термін та відкрите перед суспісльством".

Олег Бех, начальник ГУНП у Харківській області

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

За кермом автомобіля Lexus перебувала 20-річна Олена Зайцева. Відомо, що вона донька бізнесмена Василя Зайцева. Відразу після ДТП фахівці провели необхідні експертизи – на вміст алкоголю та наркотиків у крові водія. Втім результати поки не відомі. Дівчині загрожує до 10 років позбавлення волі.  

В мережі з'явилось відео зіткнення автомобілів.

 
 

 Громадське Харків повідомляє, що місцяни приносять квіти на місце трагедії.  

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Схожі публікації