В Чернівецькому пологовому будинку фальсифікували медичну документацію

В пологовому будинку №1 провели службову перевірку

Про головне

Аліна Лісненко

Службове підроблення - фальсифікацію  медичної документації у міському клінічному пологовому будинку№1 виявили у ході службового розслідування

Перевірку проводили за розпорядженням міського голови Олексія Каспрука, повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

Комісія з проведення службового розслідування виявила факт фальсифікації  медичних карт стаціонарних хворих. Записи в стаціонарних картах хворих не відповідають даним в операційних журналах. Також виявлено доставлені підписи лікаря М. у всіх  передопераційних епікризах за  період 2011-2013 років, хоча цей лікар ніколи не вів лікувальної роботи в гінекологічному відділенні пологового будинку та не брав участі у проведенні операцій, йдеться у повідомленні.

Адміністрація закладу  вважає, що вказані факти містять ознаки злочину, передбаченого  ст. 366  Кримінального Кодексу України "Службове підроблення. Складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів  завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів".

Адміністрація КМУ "Міський клінічний пологовий будинок №1" надіслала  повідомлення про можливе вчинення злочину до Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Схожі публікації