Уряд звільнив з посади заступницю міністра Анастасію Дєєву

Арсен Аваков подякував екс-заступниці за роботу

Про головне

Ярина Боринець

Уряд звільнив заступницю міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Анастасію Дєєву з посади за власним бажанням

Арсен Аваков подякував екс-заступниці за роботу і за всі проекти, над якими вона працювала і успішно завершила.

Про це повідомляє прес-служба міністерства внустрішніх справ.

"Анастасія Дєєва сьогодні завершила свою каденцію на посаді зам міністра. Вона блискуче реалізувала всі проекти, які були заплановані. Дякую за службу".

Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ України

Нагадаємо, у грудні 2016 року Міністерство внутрішніх справ України увійшло до лав прогресивних українських міністерств, створивши Проектний офіс (ПО). Це було зроблено для того, щоб надати Міністерству додаткову підтримку під час його трансформації на сучасне правоохоронне агентство європейського зразка та координації процесу реформування  підконтрольних відомств з огляду на забезпечення громадської безпеки та правопорядку, що ґрунтуються на принципах захисту прав та безпеки громадян, антикорупції, забезпеченні рівних прав та можливостей, а також наданні якісних державних послуг кожному громадянину України.

Роль ПО полягала в забезпеченні ефективної імплементації реформування МВС,  залученні інвестицій та міжнародної технічної допомоги для реалізації реформ. ПО був створений та координувався заступницею Міністра з питань європейської інтеграції Анастасією Дєєвою.

Джерело фото

Схожі публікації