Українські кіборги вимагають у рекламі Apple не називати їх російськими та вибачитись(ВІДЕО)

Українські військові звернулись до компанії Apple із проханням виправити у рекламі словосполучення «російських кіборг»

Про головне

Яна Вичавка

На відео військові розповідають історію одного бійця і сподіваються, що це дасть зрозуміти компанії Apple, чому українців обурило словосполучення «російський кіборг»

Про це повідомляє Hromadske. 

«Дорогі Apple, я український кіборг. Я знаю, ви це побачите, але я не певен, що ви знаєте, чому ваша реклама обурює мене та нашу країну. Ви зрозумієте це після того, як почуєте мою історію»,  

 йдеться у відеозверненні 

Також бійці говорять, що так Apple «свідомо чи несвідомо» підтримує пропаганду Росії у війні проти України. 

«Ви зробили це, застосовуючи словосполучення «російський кіборг»,

 

  кажуть військові на відео

«Ми закликаємо до термінового виправлення рекламного відео та письмового вибачення перед кіборгами полеглими і живими, котрі воювали на передовій за вашу з нами спільну демократію проти військ РФ»,

резюмували військові

12 вересня під час презентації новинок Apple у промо-ролику розумного годинника Apple показали чоловіка, який назвав себе «кіборгом з Росії». Чоловіка звати Дмитро Ігнатов, він — професійний плавець, спортивний телеведучий, що втратив ногу після травми, отриманої в армії.

Українці обурилися тим, що в ролику Apple «кіборгом» назвали росіянина, оскільки цим словом називають українських захисників Донецького аеропорту, які протистояли російським військовим та їхнім поплічникам з угрупування «ДНР».


Схожі публікації