У Заставні та Герцах Чернівецької області відбудуться вибори

Претенденти не поспішають реєструватися

Про головне

Аліна Лісненко

29 квітня у двох новостворених об’єднаних громадах, – Заставнівській та Герцаївській, – відбудуться вибори міських голів та депутатів

17 березня були створені міські виборчі комісії, які вже встигли затвердити виборчі округи та, навіть, як у Заставні, пройти низку судових засідань, повідомляє прес-служба КВУ.

Комітет виборців нагадує, що офіційно висунення претендентів розпочалося кілька днів тому. Щоправда, за інформацією зібраною КВУ у виборчих комісіях, до вечора 30 березня 2018 року жодна політична сила ще не подала документів на реєстрацію своїх списків кандидатів. Окрім цього, не поспішають із реєстрацією й майбутні учасники перегонів за крісла міських голів – до комісій станом на 16 годину від потенційних кандидатів не надійшло передбаченого пакету документів.

При цьому, в учасників виборів залишається не так багато часу, адже згідно календарного плану 4 квітня закінчується термін подачі документів на реєстрацію кандидатів на посаду голів громад та кандидатів у депутати за партійними списками.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Фото прес-служби КВУ

Схожі публікації