У музеї в Чернівцях відкриється виставка художниці Вероніки Гнатюк

Виставка "Від зірок до зірок" проходитиме у незвичній атмосфері

Про головне

Аліна Лісненко

13 червня в Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї відбудеться відкриття виставки чернівецької художниці Вероніки Гнатюк "Від зірок до зірок"

Окрім картин, присутні зможуть насолодитися знімками фотографа Руслана Трача з Верховини та показом моделей у сукнях від Валентини Шилейко, кожна з яких символізує певну планету. В проекті також задіяні майстри перукарського мистецтва "Слава Студіо".

Закриття виставки відбудеться 17 червня о 16:00 годині просто неба на вул. О. Кобилянської (біля карети). Захід складатиметься з кількох компонентів – арт-інсталяції картин, фотографій та дефіле моделей у дизайнерських сукнях. Тут діятиме фотозона, де кожен бажаючий зможе взяти участь у соціальному експерименті від організаторів та обрати планету, на якій він хотів би жити. Весь процес фотографуватиме Руслан Ткач, а саме дійство відбуватиметься за участю манекенниць, які будуть в тематичних образах. 

Odoo CMS - велика картинка

"Це концептуальний арт-проект, суть якого полягає у поєднанні різних видів мистецтва, об’єднаних темою Сонячної системи і космосу. Таким заходом ми хочемо показати, що мистецтво не має кордонів і кожна пересічна людина може долучитися до його творення і пізнання".  

Вероніка Гнатюк

Відкриття виставки розпочнеться о 15:00. Вхід вільний.

Схожі публікації