У Києві викрили поліцейських, які "кришували" кишенькових злодіїв на вокзалі (ФОТО, ВІДЕО)

Проведено десятки обшуків, порушників затримали

Про головне

Ярина Боринець

На території Київського залізничного вокзалу протягом 6 місяців діяли кишенькові злодії під прикриттям поліції

Влітку 2017 року працівники Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України отримали інформацію про те, що начальник одного із секторів поліції незаконно збагачується завдяки кишеньковим злодіям, які діють на столичному залізничному вокзалі.
Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Оперативники УДВБ з’ясували, що 40-річний посадовець поліції змовився з п’ятьма поліцейськими, серед яких – 28-річний начальник сектору Солом’янського УП. Також до цієї групи увійшли 25-річний помічник чергового, 30-річний поліцейський-водій, 43-річний поліцейський відділу превентивної діяльності і 27-річний поліцейський на станції Київ-Пасажирський. Під свій "дах" зазначені фігуранти взяли групу кишенькових злодіїв".

прес-служба Національної поліції

Організатор схеми, підполковник поліції, самостійно координував роботу злодіїв: визначав територію "роботи", давав інструкції, як діяти в тих чи інших випадках, коли і кому передавати награбоване. Також підполковник давав розпорядження іншим поліцейським у злочинні групі стосовно того, як відмовляти потерпілих від написання заяв, повертати частину вкраденого майна або документи.

Протягом слідства оперативникам вдалося знайти потерпілих, у яких викрадали не тільки смартфони чи документи, а й значні грошові суми в сотні тисяч гривень. 

Працівники Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України затримали злочинну групу.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
 
 

Схожі публікації