У Києві невідомі викрали чотирьох громадян Грузії і вивезли їх до аеропорту в Жулянах

Чоловіків намагтимуться депортувати з України

Про головне

Ярина Боринець

Тамаза Шавшишвілі, Зураба Цинцадзе, Вано Надірадзе та Мамуку Абшидзе викрали у Києві та привезли до аеропорту для депортації

Про викрадення з дому журналіста провідної грузинської телекомпанії Руставі-2 Тамаза Шашвіашвілі і двох його друзів у Facebook сьогодні повідомив Міхеїл Саакашвілі.

За словами екс-президента Грузії, невідомі наділи чоловікам на голову мішки і в наручниках відвезли в невідомому напрямку.

Як повідомив нардеп Юрій Дерев'янко, 17 листопада невідомі також схопили і повезли у невідомому напрямку грузинського добровольця АТО Вано Надірадзе.

"Щойно в центрі Києва невідомі затримали і повезли у невідомому напрямку грузинського добровольця АТО Вано Надірадзе. Також сьогодні вранці невідомі викрали з квартири двох грузинських журналістів та охоронця".

Юрій Дерев'янко

Також Дерев'янко опублікував відео моменту затримання Надірадзе.

Як видно з запису камери відеонагляду, до двох осіб які сиділи у закладі громадського харчування прийшли п’ятеро людей у штатському одязі.

 
 

Як стало відомо пізніше, усіх чотирьох викрадених привезли до аеропорту "Київ", щоб видворити за межі країни.

"Ми зараз а аеропорту "Жуляни", бо маємо інформацію, що цих чотирьох осіб привезли сюди, що вони вже тут і що їх зараз хочуть завантажити, саме завантажити, в один із літаків Нацгвардії і незаконно депортувати".

Юрій Дерев'янко, народний депутат

За словами депутата, Вано Надірадзе був героєм грузинсько-російської війни і добровольцем у складі батальйону "Донбас" українсько-російської війни, у нього є ухвала суду про заборону депортації з України.

Схожі публікації