У Києві "Нацкорпус" побив сепаратистів

Побили так званих активістів Компартії України

Про головне

Ярина Боринець

У Києві члени "Національного корпусу" побили так званих активістів Компартії України, братів Олександра та Михайла Кононовичі

Їх побили за те, що вони поширювали сепаратистську і комуністичну агітацію. Відео конфлікту розмістив ветеран АТО Сергій Філімонов на своїй сторінці в Facebook. На ролику видно, як кілька людей ловлять Кононовичів на вулиці і валять на землю, вилучаючи у них пропагандистські листівки, після чого кілька разів ударили і змусили вибачиться перед українським народом.

"Знайомтеся, це Саша Кононович: лідер комсомольців, антимайдановець, сепаратист і просто погана людина. Заборонена компартія створила в Києві організацію "антифашистський комітет України" та призначили Сашу главою. Сьогодні вони на російські рублі вирішили надрукувати агітацію, на якій закликають боротися з "нацизмом" і зображують на них Вадима Папура, сепаратиста, який загинув 2 травня в Одесі. Пропоную вам ознайомитися з постами цього діяча і подивитися, як реагує молодь з "Національного корпусу" на такі речі. Слава Нації!"

Сергій Філімонов, ветеран АТО

Також він опублікував скріншоти зі сторінки Олександра Кононовича в соцмережах, де він називає "Беркут" героями, а Україну - країною в "нацистській окупації".

Джерело фото

Схожі публікації