У Гамбурзі під час акцій протесту напередодні саміту G-20 спалахнули заворушення

Унаслідок дій радикалів постраждали 76 поліцейських

Про головне

Оксана Чорна

Поліція Гамбурга повідомляє, що підпали продовжуються

У Гамбурзі (Німеччина) перед самітом G-20 відбулися зіткнення між антиглобалістами та поліцією, в результаті яких постраждали 76 поліцейських. Даних про кількість постраждалих серед демонстрантів поки немає. 

Про це повідомляє Новое Время з посиланням на DW.

Увечері в четвер, 6 липня, в Гамбурзі відбулася низка акцій протесту. Демонстрації місцями переростали в зіткнення з поліцією, ініційовані хуліганськими радикалами. Майже відразу після початку акції протесту "Ласкаво просимо в пекло" спалахнули заворушення. Щоб втихомирити натовп, правоохоронці у відповідь на димові шашки і скляні пляшки від демонстрантів використали водомети і перцевий газ.

Пізніше демонстранти погодили з поліцією відновлення ходи з вулиці Хафенштрасе в районі Санкт-Паулі. Але через деякий час зіткнення поновилися. Радикали кидали в поліцейських піротехніку. У відповідь поліція знову застосувала водомети.

На деяких вулицях міста на проїжджій частині правоохоронці знайшли дорожні шипи. Поліція припускає, що їх розкидали радикально налаштовані учасники протесту, які хотіли вивести з ладу автомобілі правоохоронців. У районі сквот Рота Флора горіли велосипеди, сміття та інші предмети.

7 липня зранку Гамбурзька поліція у Twitter повідомила про підпали припаркованих авто в одному з районів міста.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Схожі публікації