У Дніпрі під час стрілянини вбили двох учасників АТО

Ще одного військового госпіталізували через вогнепальні поранення

Про головне

Оксана Чорна

Унаслідок стрілянини у Дніпрі загинули два учасника бойових дій на Донбасі та дістав поранення один доброволець

Про це повідомляє Дніпроград.

За даними поліції, стрілянина відбулась 24 липня близько 19:50. До літньої тераси одного з кафе Дніпра під'їхав автомобіль з кількома людьми, які відкрили вогонь із автомата по людях на літньому майданчику кафе та зникли з місця події.

Унаслідок стрілянини на місці загинула одна людина, ще 5 доставили в лікарню імені Мечникова. Один із постраждалих згодом помер в лікарні від отриманих травм.

За попередніми даними, під час стрілянини загинув колишній боєць 11 батальйону 59 бригади з позивним "Щука". Він помер на місці події від кульового поранення в голову.

Численні поранення, від яких згодом помер в лікарні, отримав ветеран АТО Олексій Вагнер, який служив у 20 окремому батальйоні 93 мотопіхотної бригади. Олексій Вагнер є одним із постраждалих під час сутичок у Дніпрі 9 травня. 

Поранення отримав адвокат постраждалих під час подій 9 травня у Дніпрі доброволець Едмонд Саакян, який служив із Вагнером у тому ж батальйоні.

Як повідомили в лікарні імені Мечникова, Вагнера привезли в дуже тяжкому стані, з великою крововтратою. Він помер під час намагань надати йому медичну допомогу.

Про те, що під час стрілянина у Дніпрі постраждали учасники АТО, також повідомив депутат міської ради Кривого Рогу Микола Колесник.

"З приводу стрілянини у центрі Дніпра. Не було ніяких розборок озброєних угрупувань. З машини вийшло "тіло" і відстрілялось з автомата по АТОшніках, потім сіло в автівку та поїхало геть. Знаю точно, що загинув хлопець з 20-ки та важко поранили Эдмонда Саакяна, теж з 20-ки".

Микола Колесник, депутат міської ради Кривого Рогу 

Журналіст Юрій Бутусов також повідомив у Facebook, що під час стрілянини у Дніпрі постраждали учасники бойових дій.

Інформація про потерпілих і жертв наразі офіційно не підтверджена.

Джерело фото

Схожі публікації