У Чернівцях звільнився з посади журналіст місцевого телеканалу з 30-річним стажем

Причинами звільнення стали: сюжет з використанням синхрону народного депутата та рішення НСТУ

Про головне

Ірина Капуш

У Чернівцях звільнився з посади телерепортер місцевого телеканалу "Буковина" Петро Голопапа через рішення Національної суспільної телерадіокомпанії України та сюжет з використанням синхрону народного депутата Максима Бурбака

Про це повідомляє "molbuk.ua".

Зазначається, що за словами Голопапи Редакційна рада в Києві прийняла відповідне рішення через сюжет кореспондента, в якому використаний синхрон народного депутата Максима Бурбака.

"Формально – я сам звільнився, заява написана за згодою сторін. Але насправді таке рішення було прийняте після того, як з Києва надійшло "ЦУ" звільнити мене. Я робив сюжет про Заставнівську об’єднану територіальну громаду. Там були збори, сварки… Крім усіх сторін, я записав коментар Бурбака (політик є народним депутатом від округу №204, куди входить Заставна, - авт). А вони (редакційна рада, - авт.) висловили претензії через цей синхрон – мовляв, замовний сюжет, бо я Бурбака піарю".

  Петро Голопапа, буковинський телерепортер  

Також у повідомленні йдеться, що кореспондент "molbuk.ua" надіслав інформаційний запит до керівництва НСТУ з проханням повідомити, які порушення були виявлені в сюжеті Петра Голопапи.

Джерело фото

Схожі публікації