У Чернівцях відбувся зимовий фестиваль «Global Village»

Волонтери з трьох країн презентували свої традиції

Про головне

Галина Волощук

Цього року у фестивалі взяли учать 7 волонтерів із Перу, Індонезії та Китаю

««Global Village» відбувається двічі на рік. Волонтери, які приїжджають до України, представляють свою культуру, традиційну їжу та особливості їхньої країни. Сьогодні волонтери з Китаю, Перу та Індонезії презентували свою національну символіку. А волонтерки з Китаю підготували подарунок: вони співали китайську пісню».

Оксана Гринів, менеджерка фестивалю

Організатори планували презентувати чотири країни, але волонтер із Туреччини не зміг представити свою країну. У зимовому фестивалі брали участь мало країн, адже у більшості волонтерів зараз розпочалося навчання в університеті.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

«Спочатку ми розповіли про організацію та про можливість приєднатися до нас та поїхати за кордон. Потім виступали наші волонтери з Китаю, Індонезії та Перу. Після цього гості змогли поспілкуватися з волонтерами та скуштувати їхню традиційну їжу». 

Катя Стратійчук, голова з питань стажувань Aisec у Чернівцях

Фестиваль розпочався з презентації проектів Aisec та оголошення відкритого набору в команду. Потім волонтери презентували свої країни та проводили воркшопи.  

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

«У Чернівцях я вже 7 тижнів за програмою «Language School». Викладаю англійську та іспанську. Тут мені подобається те, що я почуваю себе у безпеці, тому що в Латинській Америці все не так. Тут добрі та щирі люди. А ще гарна погода, особливо, коли не дуже холодно. На фестивалі я презентувала традиційну їжу, факти про мою країну та розповіла про місця, які варто відвідати. Наприклад, місто інків у Мачу-Пікчу». 

Данмар, волонтерка з Перу 

У кінці заходу розіграли призи від партнерів та 30% знижки на подорож від Aisec.

Повний фотозвіт з події дивіться за посиланням

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Фото Анастасії Бойчук

Схожі публікації