У Чернівцях відбудуться Наукові пікніки з Дарвіном

Наукові пікніки є сучасним методом роботи в галузі освіти

Про головне

Аліна Лісненко

9 вересня на Соборній площі з 14:00 по 17:00 всі бажаючі долучитися до Наукових пікніків з цікавими дослідами та експериментами просто неба  

«Наука може бути цікавою і ми хочемо це показати іншим. До пікніків залучаємо спеціалістів та науковців, які діляться своїми знаннями з публікою. На пікніках не подаємо теорію, а захоплюємо, розважаємо, розкриваємо таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки. Показуємо, що наука буквально усюди навколо нас».

Богдан Бойчук, співорганізатор заходу

Наукові пікніки є сучасним методом роботи в галузі освіти, в основному завдяки своєму інтерактивному методу залучення молоді до проведення науково-дослідної діяльності. Метою проекту є популяризація наук - математики, фізики, хімії, біології, історії тощо шляхом участі у підготовлених експериментах в рамках наукових пікніків.

«Темою всього заходу буде теорія еволюції Дарвіна, розглянемо її з точки зору різних наукових дисциплін, а також дамо змогу відвідувачам розібратися в ній сповна та подискутувати».

Василь Фоменко, співорганізатор заходу

Організатори планують створити Алею громадських організацій, щоби учні та студенти змогли краще познайомитися з молоджіним громадським сектором міста. 

Схожі публікації