У Чернівцях відбудеться Чемпіонат Світу з мотокросу

Детальна програма на 5-7 травня

Про головне

Аліна Лісненко

Міжнародна Федерація Мотоспорту (FIM), до складу якої входять 112 країн, щорічно проводить багатоетапні Чемпіонати та Кубки Світу

Багато країн виборюють почесне право приймати престижні змагання світового рівня. Рішенням Конгресу FIM 2016 року Україні надано право провести IІ етап Чемпіонату Світу з мотокросу на мотоциклах з колясками, який відбудеться 5-7 травня 2017 року на трасі Міжнародного спортивного центру «Суперкрос» в місті Чернівці.

Це єдиний світовий Чемпіонат з технічних видів спорту, який цього року прийматиме Україна, повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА. 

У Чемпіонаті Світу візьмуть участь кращі спортсмени з Австрії, Великої Британії, Голландії, Швейцарії, Німеччини, Бельгії, Франції, Естонії, Литви, Латвії, Чехії, України. Всього на змагання зареєструвалось 40 екіпажів.

Міжнародне журі в Чернівцях очолюватимуть Президент міжнародного журі (Румунія) Сабін Валеріо Оларіу, делегат міжнародної федерації мотоциклетного спорту Іса Ісмаель Алавадхі (Бахрейн), рейс-директор Ральф Піва (Венесуела), технічний директор змагань (Естонія) Аллан Лаурімае.

Десятки тисяч вболівальників спостерігатимуть за безкомпромісною боротьбою найкращих екіпажів світу, боротьбою на кожному сантиметрі гоночної траси.Адже в кожному заїзді необхідно максимально швидко подолати кожне коло із 17 віражів та 14 трамплінів довжиною більше 30 метрів по повітрю.Сміливці-гонщики на межі людських можливостей долатимуть перешкоди, а тисячі фанатів-уболівальників «благатимуть» про перемогу своїх фаворитів з числа мотогонщиків.

Odoo CMS - велика картинка

Схожі публікації