У Чернівцях приватне підприємство оштрафували майже на 400 тисяч гривень

Фірма не допускала інспекторів Держпраці до перевірки

Про головне

Ірина Капуш

У Чернівцях приватне підприємство "Агрозахідтрейд" оштрафували на 372 тисячі гривень за недопуск до проведення інспекційного відвідування фахівцями управління Держпраці

Про це повідомляє "molbuk.ua" з посиланням на прес-службу управління Держпраці.

Зазначається, що до управління Держпраці із заявою про використання незадекларованої праці на товаристві "Агрозахідтрейд", звернулася місцева мешканка Чернівців та її юридичний представник.

Це звернення стало підставою для проведення інспекційного відвідування фахівцями Управління Держпраці на ТОВ "Агрозахідтрейд".

Зазначається, що перевірку намагалися здійснити начальник відділу з питань дотримання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Чернівецькій області Юрій Пуріч та головний державний інспектор Олег Гончар.

Фахівці Держпраці прибули за юридичною адресою розташування ТОВ "Агрозахідтрейд", однак ніхто із керівників підприємства до них не вийшов. Лише після двогодинного намагання потрапити на підприємство, з’явився представник товариства.

Повідомляється, що жодного документа, необхідного для проведення інспекційного відвідування з питань дотримання вимог законодавства про працю щодо працевлаштування працівників, представник ТОВ "Агрозахідтрейд не надав.

Джерело ілюстрації

Схожі публікації