У Чернівцях презентували поетичну збірку "Після Криму"

Книга - розповідь про чотири роки після Майдану

Про головне

Ірина Капуш

Учора в Літературному целанівському центрі відбулася зустріч з письменницею Світланою Поваляєвою та презентація її поетичної збірки "Після Криму"

Після семи прозових книжок та кількарічної тиші, Світлана Поваляєва вперше презентує поетичну збірку "Після Криму". У книжці зібрані вірші, у яких мотиви війни, плинності часу, пам'яті та батьківщини переплітаються із темою любові й чуттєвості.

"Бажання видати окрему книжку в мене не було. З моменту 2013 року, який був перед Майданом та війною, завершальним того життя до якого ми більше не повернемось, я почала писати дуже багато віршів у Фейсбук. Зберігала всі у ворд, і якось, під час одного майстер класу, побачила, що їх дуже багато, і у мене з'явилось відчуття, що маю звільнитись від того, що пережила протягом 4 років".

Світлана Поваляєва, письменниця

Odoo CMS - велика картинка

Війна для письменниці не тільки у віршах: двоє її синів в АТО ще від початку 2015 року.

"Якщо людина знайшла себе там, її не за шкварки притяг військомат, вона відчуває себе щасливою, то можна тільки втішитися її вибором. Я тішуся ними. Вони на своєму місті і повністю реалізовані та щасливі. Чому я мала б переживати через це?".

Світлана Поваляєва, письменниця

Odoo CMS - велика картинка

  Світлана каже, що головне аби людина відчувала, що вона на своєму місці. 

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Фото Василя Салиги

Схожі публікації