У Чернівцях презентували кліп Устима Бука та Ольги Ворохти "Не забувай"

БУК – реп виконавець з Буковини, що створює музику в стилі етно хіп-хоп

Про головне

Галина Волощук

6 грудня у Чернівцях відбулась презентація кліпу "Не забувай"

 
 

Головна думка пісні: «Де б ти не був, повертайся додому». БУК створює музику в стилі хіп-хоп з етнічними музичними інструментами: цимбалами, сопілкою, бубнем, скрипкою, дримбою, бандурою, трембітою. БУК розшифровується, як «Будь Українцем».

«Ідея виникла в моїй голові, коли я їздив різними містами і шукав, де би я хотів жити: в Україні чи закордоном? Багато хто питає себе, де краще реалізуватися? Тема пісні якраз про те, що я прийняв для себе чітку позицію. Я буду розвивати свою країну і нікуди не буду їхати. Таким девізом стали слова «де би ти себе не шукав, не забувай Батьківщину». 

Устим Бук, музичний виконавець

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

У кліпі поєднано два унікальних стилі музики: хіп-хоп біти з етнічними українськими інструментами.

«Чому я взявся за цю роботу? Тому що, по-перше, мені дуже сподобалося звучання. Якість речі я спочатку сприймаю емоційно, а потім намагаюсь конструктивно розкласти по поличках. Тому саме емоційно мене і качнуло. Далі я послухав слова, і зрозумів, що це пісня не про те, що зараз прийнято співати: про кохання, про журбу, про недолюбов, про різні нісенітниці. А це пісня, яка порушує величезну соціальну проблему – еміграцію. Тому для мене ця тема теж болюча. Я вважаю, що пісня повинна стати хітом, адже вона близька кожному українцю. У кожного з нас в сім’ї є батьки або родичі, які працюють за кордоном. Дякую Устиму за те, що своєю думкою надсилає людям меседж повертатися додому, не забувати Батьківщину, бути і розвиватися тут».  

Олександр Ткачук, режисер

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Відповідь на питання чи їхати за кордон, чи залишатись тут, можливо, й ви знайдете у цій пісні.

Фото Василя Салиги

Схожі публікації