У Чернівцях під час "Петрівського ярмарку" працюватиме "Медичне містечко"

Гості ярмарку зможуть безкоштовно скористатися медичними послугами та отримати консультації спеціалістів

Про головне

Оксана Чорна

Також відбудеться майстер-клас з надання першої домедичної допомоги

8 липня під час "Петрівського ярмарку-2017" у Чернівцях працюватиме масовий соціальний профілактично-оздоровчий проект "Медичне містечко".

Про це повідомляє Чернівецька ОДА.

У "Медичному містечку" проводитимуть УЗД, ЕКГ, дерматоскопії, флюорографічного обстеження, експрес-тестування на ВІЛ-інфекцію, визначення показників артеріального тиску, вимірювання рівня цукру в крові, визначення параметрів нутритивного статусу (ваги, зросту, обводу талії).

Крім того, буковинці зможуть отримати консультації різних медичних фахівців: кардіолога, ендокринолога, акушер-гінеколога, уролога, терапевта, дерматовенеролога,стоматолога, дієтолога, психолога, косметолога, а також з питань профілактик та протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, ведення здорового способу життя.

Під час роботи містечка відбудуться два майстер-класи з надання першої домедичної допомоги (час проведення – 11.00) та як зберегти користь овочів і фруктів при заготівлі на зиму (час проведення – 12.00), а також проведуть опитування та досліджень щодо дотримання здорового способу життя, донорства крові та стану харчування населення Чернівців.

"Медичне містечко" працюватиме 8 липня з 9.00 до 14.00 за адресою: м. Чернівці, вулиці імені Ольги Гузар.

Джерело фото

Схожі публікації