У Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї відкрилась виставка «Від зірок до зірок»

На виставці представлені роботи художниці Вероніки Гнатюк та інших чернівецьких митців

Про головне

Оксана Чорна

Арт-проект поєднує різні види мистецтва, об’єднані темою Сонячної системи та космосу

Нескінченність космосу та неосяжність мистецтва демонстрували автори виставки «Від зірок до зірок». 13 червня в Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї відбулось відкриття арт-проекту, в якому представлені роботи авторів, зацікавлених темою космосу.

На виставці свої роботи презентувала чернівецька художниця Вероніка Гнатюк. Вона створила інсталяцію планет Сонячної системи, яка показує співвідношення розмірів космічних тіл.

«Мені завжди хотілось пізнати космос. Поєднуючи різні напрямки мистецтва, виставка демонструє, що космос – в середині нас. Це спроба покинути будь-які рамки».

Вероніка Гнатюк, художниця

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Також відвідувачам виставки демонстрували роботи фотографа Руслана Трача з Верховини та дефіле моделей, сукні для яких створювала Валентина Шилейко, а зачіски – "Слава Студіо". Письменник Андрій Тужиков читав на заході свої вірші.

Керівник проекту Тарас Ганич розповідає – його мотивація участі у проекті – любов до Вероніки.

«Я це роблю, тому що люблю Вероніку. Я хочу їй дати простір для творчості»

Тарас Ганич, керівник проекту

На закриття виставки, що відбудеться 17 червня о 16:00 годині просто неба на вулиці О. Кобилянської, організатори планують провести соціальний експеримент. Тарас Ганич проведе опитування, щоб дослідити, як працює вірусна реклама.

Відвідувачів приваблюватимуть арт-інсталяцією та дефіле моделей у дизайнерських сукнях. Весь процес фотографуватиме Руслан Ткач. 

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

 Фото Оксани Чорної

Схожі публікації