У Чернівецьких осередках «Самопомочі» проведуть серйозне службове розслідування

Олег Березюк анонсував проведення службового розслідування щодо діяльності депутатів «Самопомочі» у міській та обласній радах

Про головне

Diana

Про це він повідомив на прес-конференції 2 грудня у Чернівцях.

«Ми проводимо серйозне службове розслідування, яке почалося після того, як ми отримали багато інформації від людей про те, що голосування наших депутатів не відображає інтересів міста або області, а відображає інтереси окремих комерційних олігархічних груп. Для нас це є серйозним звинуваченням. У нас не булотакої мети, коли ми приходили до Чернівців, пропонуючи свої ідеї. Тому висновок службового розслідування буде публічним".

Олег Березюк, лідер "Самопомочі"

Політик водночас заявив, що Україною досі керують олігархи, які прийшли до влади 15 років тому. І два народних повстання ніяк не вплинули на позбавлення української держави від олігархічних порядків.

Водночас дострокові вибори Олег Березюк назвав «шкідливими» для України. На думку політика, найбільш зацікавленою у перевиборах сьогодні в Україні є Росія.

«У цю хвилину вибори є шкідливими для розвитку української державності та Конституції. Тому що це є інтерес виключно нашого віковічного ворога - Російської імперії - кинути нас у популізм виборів. У нас зараз немає Майдану і духу. 50% виборців, на превеликий жаль, готові продати свій голос. А шість олігархів країни готові купити його».

Олег Березюк, лідер "Самопомочі"

Фото Максима Козменка.

Текстовий та графічний блок Odoo

Схожі публікації