У Бориславі мешканці та мер занепокоєні – у місті закривають найбільше підприємство

Воно є одним із основних бюджетоутворюючих підприємств міста

Про головне

Ірина Капуш

На черговому засіданні наглядової ради ПАТ "Укрнафта" прийнято рішення, за яким передбачається передача та переведення до нової структурної одиниці "Управління нафтопромислового сервісу" ряду об'єктів, зокрема і Бориславської центральної бази виробничого обслуговування

Про це повідомляє "ІА ZIK" з посиланням на Бориславську міську раду.

Зазначається, що рішення ПАТ "Укрнафта" стосується усіх об’єктів та персоналу центральних баз виробничого обслуговування та бригад з контролю за свердловинами. Відповідно воно поширюється і на Бориславську центральну базу виробничого обслуговування.  

Також повідомляється, що БЦБВО є одним із найбільших бориславських працедавців та одним із бюджетоутворюючих підприємств Борислава. Вона щорічно приносить до бюджету міста близько 6 мільйонів гривень.

У повідомленні йдеться, що міський голова Борислава Ігор Яворський у терміновому порядку звертається з відповідними заявами до керівництва ПАТ "Укрнафта", керівництва області, народного депутата України Богдана Матківського та міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва про недопущення закриття БЦБВО.

Бориславська ЦБВО займається здійсненням якісного і своєчасного ремонту бурового і нафтопромислового обладнання, спеціальної техніки, тракторів та двигунів до них, виготовленням нестандартного обладнання, запасних частин та інструменту для структурних одиниць ПАТ «Укрнафта» та інших замовників.

Джерело ілюстрації

Схожі публікації