Тиждень у Чернівцях: 29.12-04.01

Що дивитись, кого слухати та куди піти найближчого тижня

Про головне

Николай Гелич

Чим зайнятися чернівчанам, коли подарунки вже готові, а вільний час ще залишився? Розповідаємо про те, де танцювати в новорічну ніч та після. Крім цього, виставка в галереї, декілька концертів, одразу чотири лекції та одна прем’єра у кіно.  

Odoo CMS - велика картинка

 Кіно

«Одіссея»

У кінотеатрах міста покажуть фільм Жерома Салля про життя океанолога Жака-Іва Кусто. Ніякого документального кіно, тільки ігрове за участю зірок і не таке вже хитромудре. Режисер взяв на себе задачу не розвінчувати одну з найбільш культових особистостей, а лише показати, що Кусто - велика людина, яка заслуговує великого фільму. Завдяки харизматичній грі Ламбера Вільсона герой до самого кінця залишається цікавим. Багато пригод, морських котиків та підводного світу в кінотеатрах вже цього четверга.

Коли: з 29 грудня

Де: у всіх кінотеатрах міста

Квитки: у касах кінотеатрів

Odoo CMS - велика картинка

Галерея

Третя Всеукраїнська виставка трієнале абстрактного мистецтва «ART AKT 2016»

Вже втретє до Чернівців завітали головні абстракціоністи Украіни, зокрема куратором цьогорічної виставки являється кандидат мистецтвознавства Ірина Міщенко.  В галереї  «Вернісаж» представлені твори сучасних абстракціоністів, які подорожують всією Україною в рамках проекту «ART AKT 2016». Тут представлено багато прикладів експериментальної течії, тож чернівчанам буде куди піти за натхненням.

Коли: 11 грудня - 02 січня

Де: Центр культури «Вернісаж», вул. Івана Франка, 15

Квитки: вхід безкоштовний

Odoo CMS - велика картинка

Концерт

«Live Improv Show: група Kunt. Критика Нового року»

Передноворічний концерт гурту Kunt, учасники якого познайомляться один з одним лише за пів години до початку. Кожен з них приїжджає до Чернівців з різних куточків України. Як говорять самі організатори, буде багато сірого шуму, а також відеоарт  прямісінько з Нью-Йоркської школи 40-70-х років. Принаймні дві вагомі причини, чому варто відвідати цю вечірку, ми знайшли.

Коли: 30 грудня, 19:00

Де: Галерея Sweet Art, вул. Штейнбарга, 23

Квитки: 30 грн безпосередньо на вході

Odoo CMS - велика картинка

«Вечір акустичної музики Макса Наумова»

Максим вже виступав зі своїми проникливими піснями перед чернівецькою публікою. Цього разу все буде так само: акустична гітара, трошки суму та меланхолічних каверів. Крім цього чернівчани зможуть послухати декілька сольних творів. Акустика, передноворічний сум, та Максим Наумов - ввечері четверга в целанівскому центрі.

Коли: 29 грудня, 19:00

Де: Літературний целанівський центр

Квитки: 50 грн безпосередньо на вході

Odoo CMS - велика картинка

 Лекція

«15x4 29.12 Тесла Гармонії Телепортація Мовлення»

Традиційно у 108 аудиторії Ратуші чотири лектори будуть ділитися своїми знаннями з чернівчанами. Цього разу мова буде йти про трансформатор Тесли, гармонії, телепортацію та походження мови. Крім цього слухачі матимуть змогу задати питання лекторам, або особисто з ними поговорити. Про закони фізики розповість Андрій Тужиков та Микола Короп. За етимологію гармонії відповідає Станіслав Романюк,а походження мовлення лежить на плечах Юрія Плантуса.

Коли: 29 грудня, 19:00

Де: Чернівецька міська Ратуша, 108 аудиторія

Квитки: безкоштовно

Odoo CMS - велика картинка

 Вечірка

«Capsule: Etapp Kyle»

Вагомий представник українського техно, уродженець Чернівців – Etapp Kyle, одразу після новорічних вечірок в Берліні та Тбілісі, вирушає на батьківщину. Останнім часом він встиг засвітитись не тільки в Європі, але й на інших континентах. Релізи на Klockworks та Unterton забезпечили Сергію місце в лайнапах престижних світових фестивалів. З останнього домашнього сету артиста пройшло 2 роки, а Capsule за цей час встигла додати собі ще більше солідності. Все розпочнеться о 23:00, приєднатися можна буде у будь-який момент.

Коли:  2 січня, 23:00

Де: EFFECT, Героїв Майдану 184

Квитки: до 00:00 - 90 грн. / після 00:00 - 100 грн

Схожі публікації