Тиждень у Чернівцях: 23.12-30.12

Що дивитись, кого слухати та куди піти найближчого тижня

Про головне

Николай Гелич

У Чернівцях продовжується 86-ий театральний сезон, разом з ним прем’єра фільму  «Пробуждження» та показ короткометражок – розповідаємо про події, які варто відвідати протягом тижня

 Кіно

«Пасажири»

У кінотеатрах міста покажуть кіно про любов у космосі з Крісом Праттом та Дженіфер Лоренс. Фільм розповідає про те, як на космічному кораблі, який подорожує між Землею та далекою колонією, несподівано виникає несподівана ситуація: прокидається один із пасажирів корабля (Кріс Пратт). Коли він дізнається, що летіти залишилося щонайменше 90 років, вирішує розбудити іншу пасажирку (Дженніфер Лоренс). Фантастична мелодрама від сценариста «Прометея» Джона Спейтса. Варто зазначити, що цього разу ніяких «чужих» у фільмі не буде.

Коли: з 22 грудня

Де: у всіх кінотеатрах міста

Квитки: у касах кінотеатрів

«Oscar Shorts 2016»

Щорічний кінофестиваль "Оскар обирає" найкращі фільми та мультфільми за рік. Цьогорічний фестиваль мав одну з найсильніших програм короткометражних мультфільмів. Усіх їх можна буде переглянути вже завтра у Літературному целанівському центрі. У програмі можна зустріти як вже знайомі роботи, так і абсолютно нові та унікальні короткі метри, зокрема «Найсамотніший світлофор» та «Коротку історію мишеняти і лисиці». Вхідний квиток безпосередньо на вході. Кожний гість матиме змогу скуштувати безкоштовної свіжої кави.

Коли: 23 грудня, 19:00

Де: Літературний целанівський центр

Квитки: 40 гривень на вході

Театр

«Кайдашева сім’я»

Виходячи з того, як часто чернівчанам демонструють цю п’єсу, можно зазначити, що класик української літератури Іван Нечуй-Левицький досі не втратив актуальності. Сімейні цінності по-українські, а також родинні суперечки змушують глядачів сміятися крізь сльози. Ролі виконують заслужені артисти України. Ми переконані, ви вже не один раз дивилися цю виставу, проте завершення театрального сезону вже зовсім скоро, тому вважаємо, що вам варто відвідати цю виставу ще раз.  

Коли: 24 грудня, 18:30

Де: муздрамтеатр ім. Ольги Кобилянської

Квитки: у касі театру

«Різдвяна ніч»

Хіба можна уявити завершення театрального сезону без постановки Гоголя? Класична різдвяна історія, котра символічно завершує 86-ий театральний сезон у Чернівцях. Постановник – народний артист Україні Олег Мосійчук. Головні ролі виконують не менш талановиті актори, зокрема Христина Зборлюкова, Григорій Руденко-Краєвський та заслужений артист України Богдан Братко. 

Коли: 25 грудня, 18:30

Де: муздрамтеатр ім. Ольги Кобилянської

Квитки: у касі театру

Схожі публікації