Танцдрама "Три сестри"

Вперше в Чернівцях хореографічна драма А. П.Чехова

Про головне

Аліна Лісненко
 
 
 

Танцдрама "Три сестри", яка стирає межу між видами мистецтв.

Артисти, для яких немає неможливого: танцювальна драма «Три сестри» - це абсолютно новий і несподіваний синтез слів, музики і пластики.

Одна з найпопулярніших і, в той же час, найбільш незвичайних п'єс А. П. Чехова надихнула молоду творчу команду, що складається з режисера Іллі Мощіцкого, хореографа Миколи Бойченка і композитора Дмитра Саратського створити свою, музично-хореографічну версію цього твору.

П'єса, в якій відсутній сюжет в звичному його розумінні, як найкраще підійшла для подібного театрального проекту, в якому на першому місці - емоційне і чуттєве відчуття світу.

Неоднорідність виконавського складу, який поєднав у собі танцівників і акторів, дозволить глядачеві під іншим кутом поглянути на чеховські роздуми про сенс буття і пошуках щастя. Виконавчим ядром спектаклю став балет D'Arts, артисти якого вперше приміряють на себе амплуа драматичних акторів. Музику створили спеціально для проекту в живому процесі пошуку і реалізації нових ідей.

Спектакль відбудеться в Чернівецькому музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської. Деталі за посиланням: http://weche.info/event/2016-04-08-12/register#scrollTop=14.

Схожі публікації