Суд в Києві продовжив розгляд справи про вбивство Олеся Бузини

Суд узятий під посилену охорону правоохоронців

Про головне

Ярина Боринець

Шевченківський районний суд Києва в четвер продовжив попереднє судове засідання у кримінальній справі про вбивство відомого українського журналіста і письменника Олеся Бузини

Про це повідомив головуючий суддя Євгеній Сидоров, передає "УНН".

На судове засідання з'явилися два підозрюваних у справі - націоналісти, учасники бойових дій в Донбасі Андрій Медведько і Денис Поліщук, а також потерпіла сторона, в тому числі мати загиблого. Також в суді присутні прихильники обвинувачених - представники націоналістичних організацій.

На попередньому засіданні суд вирішить, чи можна перейти до розгляду кримінальної справи по суті або його варто відправити в прокуратуру на додаткове розслідування, або ж його варто закрити.

Суд узятий під посилену охорону правоохоронців, в холі будівлі знаходиться декілька десятків поліцейських і нацгвардійців.

Відомий український журналіст Бузина, який писав і для сайту ria.ru, був застрелений 16 квітня 2015 року біля свого будинку в Києві. У журналіста випустили чотири кулі, одну з них - в голову. Інцидент розслідувався за статтею "умисне вбивство". Слідство розглядало кілька версій вбивства, зокрема пов'язану з професійною діяльністю журналіста.

Джерело фото

Схожі публікації