Суд не прийняв рішення щодо Зайцевої та Дронова

Оголошення вердикту із запобіжного заходу перенесли на завтра, 7 лютого, на 14:00

Про головне

Аліна Лісненко

Київський районний суд Харкова не обрав запобіжний захід учасникам ДТП на Сумській Геннадію Дронову та Олені Зайцевій

Суддя Віктор Попрас переніс оголошення свого рішення на завтра, 7 лютого, на 14:00, передає "УНІАН" з посиланням на NewsRoom.

Обвинувачення вимагало продовжити обом фігурантам справи арешт на 60 днів без права внесення застави. Позиції водіїв щодо цього рішення розділилися - Олена Зайцева, яка перебувала за кермом Lexus, заявила, що не буде протестувати проти подальшого перебування в СІЗО, а Геннадій Дронов не погодився з вимогами прокуратури, йдеться у повідомленні.

"Ми не згодні з клопотанням про тримання під вартою. Я і мій підзахисний вважаємо, що прокурор повертається до ризиків, які вже були спростовані". 

Сергій, Перепелиця, адвокат

Адвокат Геннадія Дронова подав до суду клопотання про пом'якшення запобіжного заходу з утримання під вартою на домашній арешт. Крім того, учасники аварії зі своїми юристами озвучили протилежні думки щодо розгляду справи по суті. Захист чоловіка, що перебував у Volkswagen Touareg, виступила проти передачі обвинувального акту до суду, оскільки "ще рано про це говорити", в той час як, за словами Зайцевої, судовий розгляд вже можна починати.

Джерело фото

Схожі публікації