Саакашвілі закликав "Єдиний національний рух" повернутися до влади в Грузії

Саакашвілі записав відеозвернення, перебуваючи в Амстердамі

Про головне

Ярина Боринець

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі у відеозверненні до своїх прихильників закликав активно готуватися до виборів

Саакашвілі записав відеозвернення, перебуваючи в Амстердамі. У ролику, який був поширений грузинською телекомпанією "Руставі 2", Саакашвілі закликав своїх однодумців, в першу чергу представників партії "Єдиний національний рух", до активної підготовки до президентських виборів, які заплановані в Грузії на осінь поточного року.

Раніше колишній прем'єр-міністр Грузії, мільярдер Бідзіна Іванішвілі заявив, що Саакашвілі, на якого в Грузії заведено кілька кримінальних справ, чекає "зручна тюремна камера".

"Ми бачимо, яка ситуація в Грузії, яка безнадійність. На тлі цього тисячі осіб або покинули Грузію, або мають намір покинути ... Наше завдання - повернутися до керівництва Грузії в 2018 році. Ми повинні виграти президентські вибори".

Міхеіл Саакашвілі

Він знову порадив представникам ЕНД співпрацювати з іншими опозиційними рухами країни і висунути єдиного кандидата в президенти на майбутніх виборах, вибравши його шляхом праймеріз.

Президентські вибори відбудуться в Грузії восени поточного року. На даний момент президентом країни є Георгій Маргвелашвілі. Раніше Маргвелашвілі заявив про готовність знову поборотися за посаду глави держави. Також бажання брати участь у виборах висловили опозиціонери Ніно Бурджанадзе і Шалва Нателашвілі.

Саакашвілі був засновником партії "Єдиний національний рух", котрий керував країною протягом дев'яти років, до парламентських виборів 2012 року.

Джерело фото

Схожі публікації