Продаєте зерно? Вам на Zernotorg.com.ua!

В Україні з'явився інтернет-сервіс для торгівлі зерном

Про головне

Аліна Лісненко

Засновник проекту Zernovoz.in.ua Олександр Мащенко оголосив про запуск інтернет-сервісу, присвяченого торгівлі зерном

За допомогою нового електронного майданчика (маркетплейсу) продавці та покупці отримають доступ до аналітики цін, пошуку доступних обсягів і найкращої ціни для продажу продукції.

Серед можливостей ресурсу також:

  • налаштування набору цінових індикаторів для товарів і умов, якими доводиться регулярно цікавитися;

  • пошук пропозицій за параметрами;

  • зручне додавання цін відразу по декількох позиціях;

  • швидка актуалізація поточних цін за своїми пропозиціями;

  • публікація пропозицій обмеженому колу користувачів;

  • подача контр-пропозицій

Odoo CMS - велика картинка

"Ми віддаємо собі звіт у тому, що створюємо черговий амбітний проект у сфері торгівлі зерном. Найстаршим продуктам в цій галузі зараз вже більше 10 років, але жоден із них так і не став галузевим стандартом і не зміг перевести торгівлю зерновими в онлайн площину. При цьому багато учасників ринку погоджуються з тим, що такі інструменти будуть корисні в їх роботі. Насамперед ми хочемо інтегрувати вже звичні інструменти, трохи знизивши поріг входу в комерційний діалог. Поки важко уявити, що роботи будуть повноцінно торгувати зерном, а ось те, що люди зможуть здійснювати угоди на тому ж рівні, до якого звикли в банківській сфері і роздрібній торгівлі, вже реально".

Олександр Мащенко, засновник проекту

Як стверджує засновник проекту, сервіс допоможе в роботі менеджерам закупівлі зернових трейдингових компаній, власникам і керівникам сільгосппідприємств, менеджерам з постачання компаній переробників в т.ч. борошномельних, комбікормових, олійноекстракційних заводів, співробітникам банківських і страхових установ, які працюють в аграрній сфері.

Джерело фото

Схожі публікації