Під дією наркотиків водій збив троє пішоходів, намагаючись уникнути поліції під Києвом

Постраждали жінка з маленьким дитиною та 11-річна школярка

Про головне

Аліна Лісненко

У місті Вишневе Київської області автомобіль, яким керував іноземець, виїхав на тротуар, де збив жінку з дитячим візочком і 11-річну дівчинку

Про це повідомляє Новое Время з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Зараз мати і її півторарічний малюк знаходяться в лікарні, школярка отримала тілесні ушкодження і також знаходиться під пильним наглядом медиків.

Автомобіль з іноземними номерами, який зупинився на червоне світло світлофора, викликав підозру у патрульних поліцейських. Ті вирішили перевірити документи у водія і пасажира автомобіля, однак, побачивши поліцейських, водій іномарки виїхав на зустрічну смугу і спробував утекти від патрульних.

Попереду підозрювані помітили службовий автомобіль державної служби охорони. Намагаючись сховатися від поліцейських, водій направив машину на тротуар, де і сталася трагедія. Двох іноземців поліцейські затримали згідно зі ст. 208 КПК і помістили в ізолятор тимчасового тримання, йдеться у повідомленні.

Зловмисники виявилися громадянами сусідньої держави, у яких вже неодноразово були проблеми із законом.

Один із них зараз перебуває під слідством за численні крадіжки барсеток Результати медичної експертизи показали, що чоловіки в момент аварії перебували під впливом важких наркотиків. Відкрите кримінальне провадження, триває досудове розслідування, резюмували в поліції.

Джерело фото

Схожі публікації