Оксана Воробець та Сергій Мартинюк перебувають у злочинній змові - Руслан Роздорський

Про це представник КП "Харчування учнів шкіл міста Чернівці" заявив на брифінгу у Чернівецькій міськраді (ВІДЕО)

Про головне

Аліна Лісненко

4 січня у Чернівецькій міській раді відбувся брифінг за результатами тендеру з визначення виконавців послуг з організації харчування учнів у школах міста

 
 

29 грудня 2016 року були проведені тендерні торги на виконання послуг з організації харчування учнів у школах міста Чернівці. Переможцями стали такі підприємтсва: виробничо-комерційна фірма "Ніна", ФОП Любов Якимова, ПП "Мега Крокус", ПБП "Кліпсидра" та КП "Харчування учнів шкіл міста Черінвці".

Протягом 5 днів переможці повинні були подати документи на укладання договорів із управлінням освіти Чернівецької міської ради. Натомість документи подали не всі переможці, а саме КП "Харчування учнів шкіл міста Черінвці".

"Станом на вчора, 3 січня 18:00, документів не було подано. Сьогодні відбулося засідання тендерного комітету, з приводу обговорення цієї ситуації, яка склалася. На підставі Закону України "Про публічні закупівлі", пропозицію було відхилено".  

Оксана Воробець, начальник відділу державних закупівель Чернівецької міськради

Під час брифінгу, представник комунального підприємства звинуватив представників міськради у злочинній змові. За словами Руслана Роздорського, тендерна комісія знищує комунальне підприємство.

"Начальник відділу Оксана Воробець і Сергій Мартинюк перебувають в злочинній змові, оскільки вони відмовили безпідставно".  

Руслан Роздорський, представник КП "Хорчування учнів шкіл міста Чернівці"

Наразі справу розглядає Антимонопольний Комітет України.

Варто зазначити, що цього року на харчування у школах та дитсадках міста Чернівці було виділено 23 мільйони гривень, що на 4 мільйони більше ніж торік. 

Схожі публікації