Новорічний настрій: Родинна майстерня

Дерев’яних півників, оленів у светриках, сніговичків та багато іншого створює у Чернівцях родина із Луганська

Про головне

Diana

Родинна майстерня - це дизайнерські дерев'яні іграшки, які створює сім'я переселенців зі Станиці Луганської.

 
 

Родина майстрів переїхали до Чернівців два роки тому і відтоді працюють тут. Свої роботи відсилають замовникам по всій Україні і закордон.

"Ми працюємо всією сім'єю. Ще 10 років тому ми назвалися «Родинна майстерня. Речі для душі». Чоловік усе вчасно і чітко випилює, щодня приносить мені стопку заготовок. Я грунтую і розмальовую. Донька допомагає і мені, і над чимось своїм працює. В цьому році ми працюємо дуже дружно". 

Олена Федосова, художниця

Текстовий та графічний блок Odoo

"Я в основному займаюся декором і шию різні іграшки. До Нового року шию ось таких півників, вони ще не готові, в процесі. Їх можна просто поставити або повішати на ялинку".

Аліна Тімохіна, майстриня

Текстовий та графічний блок Odoo

Маленька Єва теж допомагає мамі. Аліна зізнається, що саме донька неабияк надихає на роботу. Хоча іноді доводиться працювати і вночі. Але така робота тільки в радість майстриням.

"Коли займаєшся цим усе життя, а я за освітою – художник, то про втому навіть не думаєш". 

Олена Федосова, художниця

Текстовий та графічний блок Odoo

За словами майстринь, активнивно працювати над новорічними прикрасами розпочинають ще у жовтні, тоді й з'являється у їхньому домі новорічний настрій. Самі ж підготовку до Нового року починають 31 грудня. Більше про це дивіться у сюжеті нашої рубрики "Новорічний настрій". 

Текстовий та графічний блок Odoo

Схожі публікації