Новодністровська міськрада розподілила соцальні кошти на 2017 рік

На що витратять 18,5 млн гривень у Новодністровську

Про головне

Аліна Лісненко

Наприкінці 2016 року стало відомо, що ПАТ «Укргідроенерго » виділило на потреби Новодністровська 18,56 мільйонів гривень


Про це повідомляє Новодністровськ Інформаційний

Кошти від ПАТ "Укргідроенерго" надійшли аж у грудні, тож освоїти їх не встигли. Тому при виборі об’єктів для фінансування міській владі довелось надавати перевагу тим, на які вже була виконана проектно-кошторисна документація з експертними висновками, або де роботи були проведені авансом, йдеться у повідомленні.

Було вирішено, що 11,2 млн від ПАТ «Укргідроенерго» буде витрачено на капітальний ремонт і реконструкцію житлового фонду та бюджетних установ.

З них 5 млн грн плануєть використати на заміну покрівель житлових будинків. У м-ні «Сонячний» це – №№ 6, 8, 9, 11, 14, 15, 17, 18 (під’їзд № 1), 23 та 24; у «Діброві» – №№ 9, 17, 17 «а», 20 «а», 21, 22, 22 «а». На покрівлях цих будинків плануєть укласти рулонне покриття.

1,2 млн грн передбачено на реконструкцію буд. № 1 м-ну «Лісовий».

Більше 2 млн гривень використають на встановлення ліфтів у будинках 1 «Б», 1 «В» та 1 «Г».

900 тис. грн сплачено за гідродинамічне очищення ділянок дощової каналізації міста, яке було здійснене ще влітку 2016 року.

700 тис. гривень передбачено на ремонт мереж водопостачання та водовідведення у м-ні «Діброва» (буд. №№ 2, 3, 4, 13, 14).

За кошти ПАТ «Укргідроенерго» включено також потреби комунальних закладів. 314,4 тис. гривень вже сплачено за ремонт і гідромеханічне очищення систем опалення Новодністровської гімназії та музичної школи.

950 тисяч гривень передбачено на будівництво і реконструкцію споруд і мереж водопостачання у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, закладах культури і управління. У цих же установах планують здійснити реконструкцію освітлення із застосуванням енергоощадних технологій на суму 781,4 тис. гривень.

Для КП «Новодністровський житловик» планують придбати спецтехніку на 800 тис. грн.

Майже 1,5 млн гривень буде освоювати міська лікарня: за 1 млн гривень - придбання спецтехніки та обладнання, решта коштів - реконструкція мереж водопостачання та освітлення.

1,3 млн грн вже сплачено за монтаж автономної котельні (установки вузла електроіндукційного нагріву) для потреб дитячої музичної школи, ще за 880 тис. гривень реконструюють лінію електромережі, що живить цей вузол.

Майже 1,5 млн гривень - на встановлення автономної котельні в ОКЗ «ДЮСШ у м. Новодністровськ».

І за 600 тис. грн у Новодністровській міській раді буде завершать ремонт актової зали та закуплено до неї меблі та необхідне обладнання.

Проте не всі ці пункти виконані і профінансовані. Невикористані кошти повернулися до обласного бюджету і надійдуть у місто лише після відповідного рішення Чернівецької обласної ради, повідомляє Новодністровськ Інформаційний.

Джерело фото.

Схожі публікації