Nestle інвестує 700 мільйонів гривень в модернізацію харківської фабрики

Ремонт об'єкту планують завершити до 2021 року

Про головне

Ірина Капуш

Nestle, один з найбільших світових виробників продуктів харчування, інвестує 700 мільйонів гривень в реконструкцію та модернізацію фабрики "Мівіна" в Харкові

Про це повідомляє "Національний промисловий портал" з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Зазначається, що цю інформацію повідомили під час брифінгу генеральний директор Nestlе в Україні та Молдові Ансгар Борнеманн та голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.

"Реконструкція допоможе не тільки модернізувати підприємство, а й поліпшити технології виробництва продукції. Оновлення рецептури продуктів ТМ” Мівіна “, зокрема зниження місткості жирів у продукції, дозволить відповідати критеріям оцінки смакових якостей продуктів Nestlé (Nutrition Foundation), які засновані на дієтичних рекомендаціях Всесвітньої організації охорони здоров’я".

   Ансгар Борнеманн, генеральний директор Nestlе в Україні та Молдові

Також у повідомленні йдеться, що проект буде реалізовуватись в два етапи шляхом трансформації існуючого логістичного центру в виробниче приміщення з подальшою розробкою всієї необхідної інфраструктури і перенесення ліній виробництва в нове приміщення.

Голова Харківської ОДА зазначила, що майже половина продукції, яка виготовляється на харківській фабриці, йде на експорт в 17 країн Європи і світу.

Джерело фото

Схожі публікації