Негода призвела до обмеження руху в п'яти областях України: під Києвом кілометрові черги (Фото)

Укравтодор повідомляє про можливі перешкоди на дорогах

Про головне

Ярина Боринець

У п'ятьох областях України рух на дорогах буде обмежений через сильний снігопад

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору на своїй сторінці Facebook.

Зокрема, в'їзд у Київ для великовагового транспорту заборонено для того, аби він не створював ще більших заторів у столиці. У зв'язку з цим під містом стоять багатокілометрові черги з вантажівок. 

"Відповідно до протоколу Київської міської державної адміністрації, 19 грудня обмежено рух великогабаритних транспортних засобів на в'їзд до столиці о 13:00".

Патрульна поліція Києва

У ці хвилини на трасі Одеса-Київ від Жашкова до столиці в снігових заметах застрягли до 100 фур, мінімум два пасажирські автобуси. Заметіль там триває. У той же час рух по трасі досить інтенсивний. Як кажуть свідки, вночі тут працювала снігоприбиральна техніка. Станом на ранок вівторка на ділянці 100-130 км від Києва техніки не помічено, крім однієї пожежної машини. Водії допомагають одне одному витягати автомобілі, коли це можливо, передає УНІАН.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян просить утриматися від поїздок трасами М06 та М05.

"Виїзди з Києва на М06 і М05 суттєво ускладнено, місцями заблоковано фурами. Просимо утриматися на кілька годин від поїздок в цих напрямках. Задіяно відповідні служби для відновлення руху. На інших трасах проїзд забезпечено".

Володимир Омелян, міністр інфраструктури 

Окрім цього, рух обмежено в таких областях: Житомирська, Черкаська, Вінницька та Полтавська.

Odoo CMS - велика картинка
Odoo CMS - велика картинка

Схожі публікації