НАЗК скерувало до НАБУ висновок про порушення у декларації Вадима Рабіновича

Вартість невказаної частки статутного капіталу становить 600 тис. грн

Про головне

Буняк Тетяна

Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило та скерувало до Національного антикорупційного бюро України обґрунтований висновок за результатами повної перевірки декларації за 2015 рік (виправленої), поданої народним депутатом України Рабіновичем Вадимом Зіновійовичем.

Про це повідомляє "Zik.ua" зі слів прес-служби НАЗК.

Так, було встановлено, що депутат зазначив у декларації інформацію про належні йому на праві власності 50% корпоративних прав у статутному капіталі ТОВ «Ньюс Нетворк», тоді як на кінець звітного періоду він був власником 100% компанії. Вартість невказаної частки статутного капіталу становить 600 тис. грн.

Нагадаємо, відповідальність за декларування недостовірної інформації на суму понад 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб передбачена статтею 366-1 Кримінального кодексу України.

Національне агентство також зазначає, що затвердження обґрунтованого висновку та скерування його до спеціально уповноваженого суб’єкта у сфері протидії корупції не означає визнання особи винною у вчиненні правопорушення, а є підставою для здійснення досудового розслідування.

Джерело фото

Схожі публікації