НАТО посприяє реформуванню оборонного комплексу України

За підтримки Альянсу створять тренінговий центр на базі Укроборонпрому

Про головне

Оксана Чорна

Центр готуватиме кваліфікованих спеціалістів за світовими стандартами

Державний концерн "Укроборонпром" готує створення тренінгового центру для фахівців сектора безпеки і оборони України за підтримки НАТО.

Про це повідомляє Тиждень.ua з посиланням на прес-службу Укроборнпрому.

Заступник генерального директора із зовнішньоекономічної діяльності Концерну Денис Гурак заявив, що по окремим навчальним програмам можливо також передбачати залучення профільних Міністерств, відомств та державних організацій.

"Така ініціатива забезпечить підготовку кваліфікованих фахівців, які зможуть провести реформування оборонного комплексу України з урахуванням кращих світових тенденцій, впровадити стандарти НАТО з управління якістю на підприємствах, приєднатися до існуючих програм НАТО, започаткувати спільний проекти з країнами-членами НАТО та багато іншого".

Денис Гурак, заступник генерального директора із зовнішньоекономічної діяльності "Укроборонпром"

Підприємство реалізує стратегію реформування, яка передбачає чіткі послідовні кроки: корпоратизацію, аудит, кластеризацію, комплексні дії з захисту технологій і запуск Головної агенції передових досліджень і розробок (ГАРДА), йдеться в повідомленні. Робота ведеться одночасно в юридичній, технологічній та виробничої площинах, що дозволить інтегрувати оборонний комплекс України в світову спільноту.

Раніше державний концерн "Укроборонпром" запропонував співпрацю 16 країнам в оборонно-промисловому комплексі.

Джерело фото

Схожі публікації