Найбільший лоукостер зацікавився аеропортами Одеси, Харкова та Херсону

Аівакомпанія Ryanair розглядає можливість здійснювати перельоти з ще трьох українських міст

Про головне

Ярина Боринець

Авіакомпанія Ryanair, відома як один з найбільших в світі операторів недорогих авіаперельотів, розглядає можливість в майбутньому організувати рейси з аеропорту Одеси, Харкова та Херсону

Про це сьогодні заявив комерційний директор Ryanair Девід О'Брайан в інтерв'ю польському Forbes, передає Центр транспортних стратегій.

"Що стосується інших міст України, крім Львова і Києва, ми активно говоримо і дивимося і інші напрямки. Зокрема, це Харків, Одеса, Херсон. Але все це пізніша перспектива".

Девід О'Брайан, комерційний директор Ryanair

Нагадаємо, Ryanair вже здійснював рейси в Україну і планував, зокрема, освоїти столичний аеропорт Бориспіль. Однак в липні стало відомо про зрив угоди: в аеропорту відмовилися приймати умови Ryanair, назвавши їх неприйнятними. У відповідь в Ryanair заявили про згортання українського проекту в принципі.

Однак в середині лютого 2018 року стало відомо про те, що в переговорах між українською владою і Ryanair намітився прогрес: міністр інфраструктури Омелян навіть заявив про те, що авіакомпанія відновить роботу в Україні вже восени 2018 року.

Джерело фото

Схожі публікації