На Сокирянщині стартували змагання на автомобілях позашляхового класу RFC(фото)

Змагання проходять на базі туристичного комплексу «Услад»

Про головне

Яна Вичавка

З 20 вересня по 24 вересня 2017 року на Сокирянщині на базі туристичного комплексу «Услад» с. Ломачинці вперше пройдуть змагання на автомобілях позашляхового класу Rainforest Chalenge

Про це повідомили на сайті Сокирянської РДА.

Урочисте відкриття відбулося сьогодні, 20 вересня, біля районного будинку культури. Захід відкрив перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Маркевич, який привітав учасників змагань з різних областей України. Вітали присутніх і організатори, представники ГО Чернівецького клубу екстремального автотуризму «Bukovina 4x4».

Відтак, колона позашляховиків рушила до місця проведення змагань, де впродовж наступних 4 днів в боротьбі зустрінуться екіпажі. За словами організаторів, головною метою заходу є проведення найекстремальніших змагань по бездоріжжю, в ряду з такими як Paris-Dakar, Baja 1000. На ці змагання зібралися спортсмени та любителі пригод для того щоб позмагатися, показати свої здібності та кропітку працю в побудові своїх авто, сумління і тягу до пригод.

Довідково:

RFC (rainforest challenge) - це спорт з пригодами, що бере свій початок в Малайзії (23.11.1997). З тих часів RFC привертає до себе учасників з усього світу. Це жорсткі змагання для 4х4 ентузіастів, які хочуть спробувати свої сили в найжорсткіших умовах в джунглях та лісу. RFC – це дух братерства, командної роботи. У2016 році засновник RFC Луїс Ві Чернівецький клуб екстремального автотуризму “Bukovina 4x4” провели ще один етап RFC Global Series – “RFC Bukovina”.


Схожі публікації