На підтримку закладів соціального захисту Буковини виділили 2 млн гривень

Депутати Чернівецької облради прийняли проект змін до обласного бюджету на 2017 рік

Про головне

Аліна Лісненко

На сесії Чернівецької обласної ради депутати виділили 2 млн гривень на підтримку закладів соціального захисту населення області

Близько 375 тисяч гривень спрямовано на ремонт покрівлі харчоблоку та встановлення огорожі в ОКУ «Хотинський психоневрологічний будинок-інтернат».

На ремонт даху харчоблоку в геріатричному пансіонаті додатково виділено 328 тис. грн. На завершення реконструкції Центру матері та дитини (фасад, огорожа, благоустрій) – 400 тис. грн.

А також додатково на виконання заходів Обласної комплексної програми «Турбота» на 2016 – 2018 рр. спрямовано 200 тис. грн., Комплексної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції (учасників бойових дій) та членів їх сімей – 500 тис. грн.

За словами першого заступника голови обласної державної адміністрації Михайла Павлюка, у майбутньому планується також виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації з метою установки обладнання у Петричанському психоневрологічному будинку – інтернаті очисної установки BIOTAL , а також на здійснення капітального ремонту будівлі медкорпусу з метою обладнання відділення денного перебування дітей-інвалідів у Магальському будинку – інтернаті для розумововідсталих дітей.

Фото Ігоря Константинюка

Схожі публікації