На Миколаївщині водій витягнув двох осіб з палаючого автомобіля

У результаті ДТП одна людина загинула і одна травмована

Про головне

Ярина Боринець

У четвер, 17 травня, на трасі "Одеса-Київ", в районі смт Криве Озеро автомобіль Hyundai Accent врізався у відбійник на розділовій смузі і загорівся

В результаті ДТП одна людина загинула і одна травмована, передає "Новости-N".

У мережі з'явилося відео, на якому зафіксовані всі обставини ДТП. Відео зняте на реєстратор сідельного тягача, що стоїть на узбіччі. У автомобіля сталася поломка і водій її усував.

Спочатку на відео з'являється їде на високій швидкості "Хюндай". На спуску автомобіль заносить, він врізається у відбійник. Буквально через кілька секунд з'являється полум'я. Водій з реєстратором підбігає до палаючого легковика і витягує пасажира, якого відносить до узбіччя. Потім він витягує ще й жінку-водія, яку вже за допомогою інших водіїв відносить на узбіччя.

Характерно, що перший час постраждалих намагається врятувати тільки одна людина, при тому, що повз аварії проїжджають десятки різних машин - жодна з них не зупиняється. Тільки через кілька хвилин зупиняються ще два автомобілі, водії яких також приходять на допомогу постраждалим.

На жаль, з двох осіб, яких витягли з палаючого авто, живий залишився тільки один - пасажир. Жінка, яка була за кермом, загинула.

 
 

Схожі публікації