На Харківщині почав роботу найбільший в Україні асфальтобетонний завод

Сума інвестицій в нове виробниче підприємство склала понад 2,5 мільйонів євро

Про головне

Ірина Капуш

У смт. Дергачі Харківської області компанія "Автомагістраль-Південь" ввела в експлуатацію найпотужніший в Україні асфальтобетонний завод

Завод став виробничою базою для виконання робіт на об’єкті поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення Р-46 Харків – Охтирка у Харківській області, передає "Національний промисловий портал" з посиланням на прес-службу Укравтодору.

Також повідомляється, що продукція вироблена на новому заводі буде спрямована на влаштування асфальтобетонного покриття на трасах М-03 Київ-Харків-Довжанський та Т-2104 Харків-Вовчанськ.

Зазначається, що сума  інвестицій в нове виробниче підприємство склала понад 2,5 мільйонів євро.

Підприємство оснащено сучасною лабораторією – як вхідного контролю поставленої сировини, так і контролю за якістю виробленого асфальтобетону.

"Мені дуже приємно, що ремонтно-будівельні роботи в Україні набувають інших темпів, іншого обсягу та іншої якості. Нова виробнича база дозволить здійснювати будівництво та ремонт доріг з використанням найсучасніших технологій, найкращих матеріалів, причому в умовах досить обмежених термінів реалізації проектів. Важливим у розвитку дорожньої галузі є не тільки забезпечення нового рівня комфорту для користувачів доріг, але й створення нових робочих місць".

Славомір Новак, керівник Державного агентства автомобільних доріг України

Джерело фото

Схожі публікації